Daltonlar çetesinden iş insanına silahlı saldırı!

Daltonlar çetesinden iş insanına silahlı saldırı!

Bursa'da Daltonlar çetesi tarafından iş insanına silahlı saldırıya ilişkin 10 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskında, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde 25 Eylül'de Azerbaycan uyruklu iş insanına yönelik motosikletl çetelerce gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

3 el ateş edilerek bacağından yaralanan mağdurun ifadesine başvuran ekipler, "Daltonlar" suç örgütü üyelerinin bir süre önce kendisine ulaştığını ve "Can Dalton'un selamı var." diyerek tehdit edip başka birisine olan borcunu ödemesini istediklerini söylemesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Olay yerinde ve çevresinde 300'den fazla güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, motosikletli 2 zanlıdan birinin M.M.Ç. (17) olduğunu belirledi.

Şüphelilerin olaydan bir gün önce Gürsu'ya geldiği, keşif yapmalarına yardım eden birkaç kişinin de bulunduğu ve hepsinin saldırı öncesi ve sonrasında yaklaşık 10 saat boyunca hiç kasklarını çıkarmadıkları da tespit edildi.

Ekipler, özel harekat polisleri eşliğinde Bursa, İstanbul, Muğla ve Hatay'da belirlenen 10 adrese eş zamanlı baskınlar yaptı.

Koçbaşı ile kapıları kırarak belirlenen evlere giren ekipler, M.M.Ç, B.A. (19), J.K. (33), Ö.A. (24), T.E. (39), E.A. (27), A.T. (21), T.K. (22), N.K.Y. (19) ve R.Ö'yü (34) gözaltına aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.