Cumhuriyet’te 101. yıl coşkusu: Mansur Yavaş çağrıda bulundu

Cumhuriyet’te 101. yıl coşkusu: Mansur Yavaş çağrıda bulundu

Büyükşehir Belediyesi, "Hayatımız Cumhuriyet" temalı özel sergi ile 81 ilden vatandaşları bir araya getirecek. Sosyal medyadan videolu paylaşım yapan belediye, Mansur Yavaş’ın sözlerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları kapsamında tüm Türkiye'yi kucaklayan özel bir projeyi hayata geçiriyor. 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde, vatandaşların gönderecekleri fotoğraflarla oluşturulacak "Hayatımız Cumhuriyet" sergisi ve dijital medya filmi, bayram coşkusunu ülke geneline yayacak.

abb-sergi-2.jpg

ANKARA’DAN TÜRKİYE’YE KÖPRÜ

Cumhuriyet'in doğduğu ve kuvvet bulduğu nokta olan Ankara, bu yıl da kutlamaların merkezi olacak. Büyükşehir Belediyesi, 1924'teki ilk resmi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından ilham alarak dört günlük bir etkinlik programı hazırladı. Vatandaşlar "Cumhuriyet ve Sen" temalı fotoğraflarını belediyenin web sitesi üzerinden sergiye gönderebilecek.

abb-sergi-3.jpg

YAVAŞ'TAN BİRLİK MESAJI

Başkan Mansur Yavaş, Atatürk'ün "Bugün En Büyük Bayramdır" sözünden ilham aldıklarını belirterek, "Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a 81 ilimizin coşkusunu Ankara'da taçlandırmak istiyoruz" dedi. Yavaş, tüm vatandaşları Cumhuriyet'in kazanımlarını yansıtan fotoğraflarıyla bu özel projeye katılmaya davet etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.