Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan kişi Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan kişi Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi çıktı

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'nda sahneye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan kişinin, Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı’nda açıklamalarda bulunmuştu. Programın ardından bir kız öğrenci, sahneye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılıp elini öpmüştü. Erdoğan da genç kızın elini öpmüş ve anlattıklarını dinlemişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından genç kızın kim olduğu ortaya çıktı.

CANDAN'LARIN KARDEŞİ ÇIKTI

Genç kızın, programın yapıldığı İstanbul Ataşehir’deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi'nde okuyan ve LGS'de yüzde 2'lik dilime giren Zeynep Su Candan olduğu öğrenildi. Türkiye gazetesinin haberine göre Zeynep Su Candan, haklarında soruşturma açılan ve bir süre cezaevinde yatan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan’ın kardeşi.

"ARKADAŞLARIMIZ BAKACAK"

Zeynep Su Candan, ablalarının masum olduğunu iddia ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istediği öğrenildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Candan, Erdoğan'ın "Elimden geleni yapacağım, arkadaşlarımız bakacak yapılacak bir şey varsa" dediğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.