Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir döneme Bismillah diyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir döneme Bismillah diyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. Olağan Kongresi'nde, “Kendi iç muhasebemizi yapma imkânı bulduk. Yenilenmiş, soluklanmış ve güç toplamış olarak yeni bir döneme bismillah diyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. Olağan Kongresi öncesinde salon dışında toplanan vatandaşlara hitap etti. AK Parti’de yenilenme sürecine vurgu yapan Erdoğan, “Kendi iç muhasebemizi yapma imkânı bulduk. Yenilenmiş, soluklanmış ve güç toplamış olarak yeni bir döneme bismillah diyoruz” dedi.

"AK PARTİ'YE YAKIŞIR BİR SÜREÇ YAŞADIK"

Kongre sürecinin kavgasız, şaibesiz ve kardeşlik içinde tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Ekim’de başlayan il kongreleri sürecinde vatandaşlarla bir araya gelerek, milletle gönül köprülerini yeniden sağlamlaştırdıklarını ifade etti.

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

???? “Adında ‘ak’, ışığında istikbal olan bir hareketin mensupları olarak bugün gururluyuz, sevinçliyiz.”
???? “Katıldığım 29 il kongresinde dava arkadaşlarımla kucaklaştım, milletimizle olan bağlarımızı pekiştirdik.”
???? “Bu süreçte kendi iç muhasebemizi de yapma imkânı bulduk.”
???? “Bizi bağrına basan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.”

"AMACIMIZ MİLLETİN GÖNLÜNDE YER ETMEK"

Erdoğan, kongre sürecinde bayrak değişiminde görev alan partililere teşekkür ederek, yeni dönemde de AK Parti’nin en büyük hedefinin milletin duasını almak olduğunu vurguladı.

"Yolumuza kar, boran, fırtına demeden devam ediyoruz" diyen Cumhurbaşkanı, kongreye olan yoğun katılıma dikkat çekerek “Dışarıdaki katılımı sordum, 60 bin kişi dediler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.