Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyuyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyuyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Göynük'te toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Birileri çevrenin sadece lafını ederken, biz gerçek çevrecilik nasıl olurmuş eserlerimizle gösteriyoruz. Kocaelimizi daha modern şehir haline getiriyoruz. Bu amaçla İzmit Körfezi'ni temizliyoruz. Mavi suları eski berraklığına kavuşturuyoruz. Projenin ilk etabını tamamladık. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik, İzmit'te olmayacak. Çevre Bakanlığımızla birlikte Büyükşehir Belediyemize kolaylıklar diliyorum.

İZMİT KÖRFEZİNİ TEMİZLİYORUZ

Kocaeli'yi geliştirmek için yatırımlarla her türlü desteği veriyoruz. Bugün de Kocaeli'ye elimiz boş gelmedik. 3 millet bahçemizi bugün açıyoruz. Tüm Kocaeli halkına hayırlı olsun. İzmit körfezini temizliyoruz. Mavi suları tekrar eski berraklığına kavuşturuyoruz. Kamyonlarımız vızır vızır çamur taşıyor. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik İzmit'te olmayacak.

BOĞAZ'DAKİ KATLİAMA TEK CÜMLE KURMUYORLAR

Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz. Boğaz'daki katliamla ilgili tek bir cümle bile kurmuyorlar. Çevre talanına gıklarını çıkarmıyorlar. Bırakın protesto eylemleri düzenlemeyi, tek bir cümle kuramıyorlar. Çevre diyerek ders vermeye kalkanların hiçbirisi ortada yok. Mangalda kül bırakmayan, çevre istismarcıların hiçbirisi ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya havaya bakarak ıslık çalıyorlar. Allah millete sabır, bunlara da mahcubiyet hissedecek kadar mesuliyet duygusu versin.

Ağaç bahanesiyle milli iradeye parmak sallayanların hiçbiri yok. İzmir Körfezi'ndeki içler acısı durumu söyleyemeye gerek duymuyorlar. Talana ve çevre felaketine yol açan yöneticilerin beceriksizlik paçalarından akıyor. Ne diyelim, Allah millete sabır, bunlara da mahcubiyet hissedecek kadar mesuliyet duygusu versin.

Toplam 300 yatak sayısı ile hastanemiz sizlerin hizmetinde. Son derece modern sağlık tesisini istifadenize sunuyoruz. Gebze İlyasbey, Darıca, Gölcük'teki aile sağlığı merkezlerinin açılışlarını da gerçekleştiriyoruz. 22 yıl içinde Türkiye'nin dört bir yanında devlet hastaneleriyle emrinizdeyiz. Necati Çelik hastanesini açıyoruz, tüm ihtiyacınızı gidereceksiniz.

Ülke menfaati olan her işe kulp takan müzmin muhalifleri millete havale ediyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bugün de hizmet dışında amacımız yok. Başkaları gibi kafamızda 40 tilki dolaştırmıyoruz. Bugün mutluyum, Rahmetli Necati Çelik kardeşimizin adını verdiğimiz bu muhteşem eseri sizlerin emrine veriyoruz. Zira bir taratan şehir hastanesi, bir taraftan Gölcük Devlet Hastanesi sizlerin emrinde.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.