Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbol, milletimizi buluşturan ortak bir payda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbol, milletimizi buluşturan ortak bir payda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileriyle yaptığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada futbolun toplumsal birleştirici gücüne vurgu yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileriyle yaptığı görüşmenin ardından açıklama yaptı. Futbolun toplumu bir araya getiren önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Erdoğan, sporun gerginlik ve kısır tartışmalar yerine kardeşliği ve dostluğu teşvik etmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, futbolun rekabet kalitesinin, seyir zevkinin ve marka değerinin artırılmasını beklediklerini ifade etti. Kulüplerin finansal yapılarını düzeltmeleri, müsabakaların adil yönetilmesi ve sporcuların fair play ruhuyla mücadele etmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, genç futbolculara daha fazla fırsat tanınmasının önemini de vurguladı.

Erdoğan, "Türk futbolu tarihinin en parlak dönemini yaşayacaktır" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.