Cumhurbaşkanı Başdanışmanı açıkladı: Evdeki robot süpürge sizi izliyor mu?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı açıkladı: Evdeki robot süpürge sizi izliyor mu?

İsrail’in Lübnan’da çağrı cihazları ile telsizleri patlatması, dikkatleri diğer elektronik aletlere çevirdi. Evdeki robot süpürge sizi izliyor mu sorusu da cevabını arıyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı konuyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Terör devleti İsrail’in Lübnan’da çağrı cihazları ile telsizleri patlatması, evdeki robot süpürge sizi izliyor mu, şarj edilebilen her cihaz patlatılabilir mi sorularını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı konuyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İsrail, Lübnan'da Hizbullah üyelerinin kullandığı çağrı cihazları ile telsizlere siber saldırılar düzenlemiş, 37 kişinin ölümüne, 3 bin 500'den fazla kişinin de yaralanmasına yol açmıştı.

YİĞİT BULUT'TAN ÇARPICI PAYLAŞIM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, x hesabından yaptığı açıklamada, ABD’de savunma alanında yıllardır çalışan bir dostuyla konuyu görüştüğünü belirterek, dostunun özetle “şarj edilebilen her cihaz patlatılabilir” dediğini aktardı.

SIZMA YILLAR ÖNCE OLDU

Yiğit Bulut, şunları kaydetti:

“Sevgili Dostlar,

Katil İsrail’in saldırısının ortaya çıkan son görüntülerinde patlayan sadece telsiz ve çağrı c. değil pili olan her alet patlıyor!

ABD’de savunma alanında yıllardır çalışan bir dostumu aradım, söylediğinin özeti şu; şarj edilebilen her cihaz patlatılabilir!!

Bu özet sonrası sorgulayalım; şarj edilebilir cihazlar? Telefon, Telsiz, Laptop, İ pad ve diğerleri, Taşınabilir modemler, Uydu modemler, Sim kartlı elektrikli araçlar ve daha birçok detay!

Dostum şunu da ekledi; sızıp bir patlayıcı koymayı düşünmek yerine olaya biraz farklı bakalım!

Sızma onyıllar önce oldu! Pil geliştirilirken oraya sızdılar! Cep telefonu geliştirilirken şirketlere arge mühendisi olarak sızdılar, Bios’lara, Yazılımlara, Elektronik şirketlerine sızdılar!! Ve bu noktaya gelmek için beklediler!

Şimdi sorun; evdeki robot süpürge sizi izliyor mu? Veya üzerinde kamera olan TV’niz ? Cep telefonunuz? Padiniz! Kameralı laptoplarınız Hatta akıllı ev sistemine bağladığınız ev aletleri!!En önemlisi BULUT’a YÜKLEDİĞİNİZ BİLGİLERİNİZ! ICLOUD KİMİN ELİNDE! Ya bizi dinleyen SİRİ?”


Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.