Çubuk’ta Bayram hazırlıkları hız kazandı

Çubuk’ta Bayram hazırlıkları hız kazandı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Ankara Çubuk'ta işletmeler, tatlıdan sarmaya kadar bayrama özel lezzetleri hazırlamak için yoğun mesaiye başladı.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Ankara Çubuk'ta işletmeler, tatlıdan sarmaya kadar bayrama özel lezzetleri hazırlamak için yoğun mesaiye başladı.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Çubuk'ta işletmelerde tatlı, sarma, mantı gibi ürünlerin yapımına başlandı.

Müşterilerinin damak zevkine hitap eden ürünleri hazırlayan işletmeler, siparişleri yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor. Bayrama özel hazırlıkların devam ettiği işletmelerde, ustalar siparişlere yetişebilmek için çalışıyor.

İlçedeki kadın girişimcilerden Hülya Elma, bayram için baklava başta olmak üzere, sarma, mantı, tandır böreği, yazma çöreği gibi ürünlerinin hazırlama telaşlarının başladığını belirtti.

Siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını anlatan Elma, "Siparişler çok fazla inşallah yetiştireceğiz. Bu bayram baklava siparişi almaya erken başladık. Müşterilerimizin taleplerine yetişebilmek için hazırlık yapıyoruz." dedi.

Gelen taleplerden memnun olduklarını dile getiren girişimci Pakize Çam da özellikle ev baklavasına talep olduğunu, yaklaşık 1 aydır bayram için sipariş aldıklarını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.