Çiftler Galatasaray forması ile evet deyip unutulmaz bir anı yaşadı

Çiftler Galatasaray forması ile evet deyip unutulmaz bir anı yaşadı

Altındağ’da yeni evlenen Mikail ve Gamze Ünal çifti, nikâhlarında gelinlik ve damatlık yerine gönül verdikleri takımın formasını giydi. Genç çift, en özel günlerinde Galatasaray forması ile evet deyip unutulmaz bir anı yaşadı.

Altındağ’da kıyılan bir nikâhta evlenen Gamze ve Mustafa Ünal çifti, gelinlik ve damatlık yerine, tuttukları Galatasaray takımının formasını giydi. Çift unutulmaz anılar yaşarken ortaya mükemmel görüntüler çıktı. Yeni evlenen çiftin nikâh şahitliğini ise Fenerbahçeli olan bir başka çift yaptı. Onlarda Fenerbahçe formalarını giyerek nikâh şahitliği yaparken, sporun dostluk ve kardeşlik ruhu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

12-2.jpg

KLİŞEDEN UZAK NİKÂH

Galatasaraylı gelin Gamze ve Galatarasaylı damat Mikail Ünal çifti, evlenmeye karar verdiklerinde, nikâhları için unutulmaz bir gün olmasını istediklerini kaydetti. Genç çift, bu yüzden klişelerden uzak bir nikâh olmasını hayal ettiklerini, dolayısıyla da gönül verdikleri takımın formasını giyerek evlendiklerini söyledi. Nikâhları sonrası duygularını paylaşan çift: “Gelinlik ve damatlığı düğünde zaten giyeceğiz. Nikâhımızda farklı ve unutulmaz bir şey yaşamak istedik. O yüzden tutkumuz olan Galatasaray formasını giydik. Mutluyuz” dedi.

basliksiz-1.jpg

NİKÂH ŞAHİTLERİ FENERBAHÇELİ

Galatasaray formasıyla evlenen çiftin nikâh şahitliklerini ise Fenerbahçeli bir çift yaptı. Nikâh şahidi olan çiftinde formalarını giydiği nikâhta, renkli görüntüler oluştu. Özellikle nikâh şahitlerinin Fenerbahçeli olmalarını istediklerini dile getiren Mikail ve Gamze Ünal çifti, “ezeli rekabetin nikâh masasında dostluğu simgelemesini sağladık” şeklinde konuştu. Rekabetin, dostluğun ve kardeşliğin bir arada olduğu nikâh sonrası şahitler ise, çifte mutluluklar diledi.

Enes Boyacı / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum