CHP’li başkan Bahçeli’ye seslendi: “Bize sahip çıkın”

CHP’li başkan Bahçeli’ye seslendi: “Bize sahip çıkın”

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kurdukları vakfı ve belediyeyi kötüledikleri gerekçesiyle A101 ve Şok gibi zincir marketlere karşı MHP lideri Devlet Bahçeli’den yardım istedi ve “Belediyemize sahip çıkın” dedi.

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, dikkat çeken icraat, söylem ve eylemleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. CHP’li Tanju Özcan bu kez de, A101 ve Şok gibi zincir marketlerle karşı karşıya geldi. Özcan, bu marketlerle mücadelesinde MHP lideri Devlet Bahçeli’den yardım isteyerek “Belediyemize sahip çıkın” dedi.

“A101 VE ŞOK BİZİ TEHDİT EDİYOR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, x hesabından yaptığı paylaşımda, hayır işleri yapmak için kurdukları BOLSEV isimli vakfa reklam talep ettikleri A101 ve Şok’un “Bizden haraç istiyorlar” diyerek, kendilerini Cumhurbaşkanı’na şikâyet etmekle tehdit ettiklerini savundu.

tanju-ozcan-1.jpg

BAHÇELİ'YE BÖYLE SESLENDİ

Tanju Özcan, x hesabından şunları kaydetti: “Bolu’da, öğrencilere burs vermek, hayır işleri yapmak ve nihai hedefi huzur evi yaptırmak gibi amaçları olan BOLSEV isimli bir vakfı mahkeme kararıyla kurduk ve tescil ettirdik.

Türkiye’nin her yerinde mantar gibi türeyen, Sayın Devlet Bahçeli’nin de deyimiyle “3 harfli” marketlerden de vakfın led ekranlarında yayınlanmak üzere reklam talep ettik. Ancak A101 ve Şok isimli 3 harfli marketler, bizim bu reklam talebimiz üzerine sırf Belediyemizi ve vakfımızı karalamak amacıyla “Bizden haraç istiyorlar” şeklinde şahsımı İçişleri Bakanlığı’na şikâyet etmişler ve halen de Cumhurbaşkanı’na şikâyet etmekle de tehdit etmektedirler.

Ülkemizin saygın siyasal partilerinden bir tanesinin Genel Başkanı olmanız ve 3 harfli marketlere karşı gösterdiğiniz duyarlılık sebebiyle bu konuyu size anlatan bir mektup da yazdım. Belediyemizi ve Bolu’nun bu yeni kurulmuş vakfını, 3 harfli marketlere ezdirmeyeceğinizi düşünüyorum. Aşağıda yayınladığım konuşmanız çerçevesinde vakfımıza ve Bolu Belediyemize sahip çıkmanızı bekliyorum. Saygılarımla.”

Kaynak:Haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.