CHP, Türkiye'den rahatsız olanlarla aynı çizgide

CHP, Türkiye'den rahatsız olanlarla aynı çizgide

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını sert bir dille eleştirdi. Büyükataman yaptığı açıklamada, CHP’nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını vurguladı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını sert bir dille eleştirdi. Büyükataman, yaptığı açıklamada, CHP’nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını vurguladı.

Büyükataman, açıklamasında, Bozkurt işaretinin Türk milletinin sembolü olduğunu belirterek, Özel'in bu işareti terör örgütü işaretiyle kıyaslamasının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Büyükataman, "Tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel, büyük bir skandala daha imza atmıştır" dedi.

7.jpg

ATATÜRK'ÜN PARTİSİ BU DEĞİL

Büyükataman, “DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir,” ifadelerini kullandı.

Büyükataman, Özel'in açıklamalarının CHP'nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir” dedi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.