Chelsea, Victor Osimhen için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor

Chelsea, Victor Osimhen için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için devre arasında harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp ise Nijeryalı golcüyü sezon sonuna kadar kadrosunda tutmayı planlıyor.

Galatasaray'ın bu sezon ses getiren transferlerinden biri olan Victor Osimhen için Chelsea iddiası yeniden gündeme geldi. İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Chelsea'nin, Nijeryalı golcüyü ara transfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Chelsea, devre arasında Osimhen'i bonservisiyle transfer etmek istiyor. İngiliz ekibinin, Galatasaray'a 6 milyon euro ödeme yapmaya hazır olduğu da belirtildi. Ancak Sarı-Kırmızılı kulübün Osimhen'le olan kiralık sözleşmesinde devre arası çıkış opsiyonunun bulunmadığı ifade ediliyor.

Galatasaray ise Osimhen'in sezon sonuna kadar takımda kalmasını planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, yıldız golcü Osimhen ile Mauro Icardi'yi birlikte oynatarak taktiksel planlarını oluşturduğu biliniyor.

Chelsea’nin ilgisi devam ederken, Galatasaray’ın Osimhen’i bırakıp bırakmayacağı transfer döneminde netlik kazanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.