Cezaevi Seçil Erzan'ı başka koğuşa aldı! Artık tek başına kalacak

Cezaevi Seçil Erzan'ı başka koğuşa aldı! Artık tek başına kalacak

Ünlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplayarak dolandırıcılık yapmakla suçlanan Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.

Yüksek karlı güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolculardan Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 29 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan, başka bir koğuşa alındı.

KOĞUŞTA KAVGA ÇIKTI

İddiaya göre Bahar Candan, daha önce çok iyi geçindiği Seçil Erzan ile kavga etmeye başladı. Sözlü atışmalar, ağır hakaretlere kadar vardı. Bahar Candan, Seçil Erzan'ın üzerine "Dolandırıcı" diye bağırarak yürüdü. Seçil Erzan "Sen de aynı suçtan buradasın" diye cevap verince Bahar Candan sinir krizi geçirdi. Önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttu. Her ikisi de revire götürüldü. Avukatları koğuşların ayrılması için dilekçe verdi.

KOĞUŞA BUZDOLABI VE TELEVİZYON İSTEMEDİ

Seçil Erzan, yeni koğuşunda hiçbir şekilde televizyon ve buzdolabı istemedi. Yalnızca kitap istediği de öğrenilen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.