Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu! ABB’ye 133 zabıta alımı yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu! ABB’ye 133 zabıta alımı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 133 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 3-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bakanlık, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre üç farklı derecede toplam 133 zabıta memuru istihdam edecek. Adayların 2024 KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekiyor. Seçim süreci, sözlü ve uygulamalı olmak üzere iki aşamadan oluşacak ve adayların bu sınavlardan en az 60 puan almaları gerekecek.

Detaylar için TIKLA!

zabita-2.jpg

BAŞVURU SÜRECİ VE GEREKLİ BELGELER

Başvurular 3 Ekim'de başlayıp 11 Ekim'de sona erecek. Adayların www.ankara.bel.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurmaları ve gerekli belgeleri hazırlamaları gerekiyor. İstenen belgeler arasında nüfus cüzdanı, diploma, KPSS sonuç belgesi, askerlik durumu beyanı ve sürücü belgesi bulunuyor.

zabita-3.jpg

BAŞVURU YERİ VE ŞARTLARI

Başvurular, Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Kompleksi içerisindeki Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda şahsen yapılacak. Posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adayların başvuru belgelerini 3-11 Ekim tarihleri arasında, mesai saatleri içinde (09.00-17.00) teslim etmeleri gerekiyor. Eksik veya uygun olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.