Cenk Tosun'a sahip çıktı: Beşiktaş yönetimini eleştirdi

Cenk Tosun'a sahip çıktı: Beşiktaş yönetimini eleştirdi

Eski Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi hakkındaki eleştirilere karşı çıkarak, Beşiktaş'ın yüksek maliyetli transfer politikasını da eleştirdi.

Sergen Yalçın, Kafa Sports'ta yaptığı açıklamada, Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi konusundaki eleştirilere tepki gösterdi. Yalçın, "Cenk Tosun gidebilir Fenerbahçe'ye, bunda bir şey yok ki. Hala orayı sattın, burayı sattın muhabbeti kaldı mı ya? O seviyede miyiz hala? Beşiktaş kontrat vermemişse o da gidebilir Fenerbahçe'ye. Bir yere gidecek tabii, ne yapacak?" ifadelerini kullanarak, futbolcunun kararını savundu.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER POLİTİKASI ELEŞTİRİSİ

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın son dönemdeki transfer politikasını da eleştiri konusu yaptı.

Yalçın şu açıklamalarda bulundu:

"Beşiktaş iyi transferler yaptı. Bu maliyetler çok yüksek, çok yüksek hocam bu maliyetler. Şampiyon olsan dahi, bu kurduğun kadronun çeyreğinin bile parasını çıkartamıyorsun."

ŞAMPİYONLAR LİGİ YORUMU

Yalçın, Türk kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu da değerlendirdi:

"Şampiyonlar Ligi diyorsunuz, Şampiyonlar Ligi'nde bizim ülke olarak bir şansımız yok ki? Şampiyonlar Ligi'nde bizim takımların bir yerlere gitme ihtimalleri yok. Kulüpler her sene yaptığı bu transferlerle borcu daha da yukarı çıkartıyorlar."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.