Cem Küçük: Mansur Yavaş’ın ayak sesleri her yerden duyuluyor

Cem Küçük: Mansur Yavaş’ın ayak sesleri her yerden duyuluyor

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yazar Cem Küçük, "Metropoll’ün anketi ve Mansur Yavaş’ın ayak sesleri" başlıklı yazısında, "Açık konuşmak lazım, Mansur Yavaş önde. Seçimi Yavaş şu anın şartlarında rahat kazanır" ifadelerini kullandı

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, hafta sonları Anadolu’ya ziyaretler gerçekleştirdiğini, halkın nabzını tuttuğunu belirterek “Ekonomi hâlâ birinci etken” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda ise “Açık konuşmak lazım, Mansur Yavaş önde” diye yazdı.

eg00fkjwkaadb8y.jpg“AÇIK KONUŞMAK LAZIM…”

Ekonominin hala birinci etken olduğunu belirten Cem Küçük, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açık açık şunları yazdı: “Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gelirsek. Açık konuşmak lazım, Mansur Yavaş önde. Eğer Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu yarışırsa, ikinci tura Erdoğan ve Yavaş kalır. Seçimi Yavaş şu anın şartlarında rahat kazanır.”

MİLLETİN MANSUR YAVAŞ'A İLGİSİ YOĞUN

Hükümet’e yakın yazar Cem Küçük, İmamoğlu-Yavaş yarışında bile Yavaş’ın kazanacağını ifade etti: “Şayet İmamoğlu-Yavaş yarışırsa rahatlıkla gene Yavaş kazanıyor. Benim sokakta gördüğüm bu. Milletin Mansur Yavaş’a ilgisi yoğun. Mansur Yavaş’ın ayak sesleri her yerden duyuluyor.”

BENDEN SÖYLEMESİ

Cem Küçük ayrıca şunları kaydetti: “Tabii ki daha erken, çok şey değişir. Mansur Yavaş’ı insanlar kendinden görüyor. "İmamoğlu gibi şikâyet etmiyor. Hükûmetle kavga etmiyor. Devleti idare eder" diye düşünülüyor. AK Parti bence hâlâ sokakta ne konuşulduğunun çok farkında değil. Benden söylemesi. En güçlü Erdoğancılar bile Mansur Yavaş’a rahatlıkla oy veririz diyorlar. İmamoğlu Karadenizli ama bugün seçim olsa Mansur Yavaş o bölgede İmamoğlu’nu rahat geçiyor. Bana inanmayan sokağa çıkıp vatandaşla konuşabilir.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.