Canlı yayında skandal sözler! Ünlü sunucu hem cumhurbaşkanına hem halka hakaret etti

Canlı yayında skandal sözler! Ünlü sunucu hem cumhurbaşkanına hem halka hakaret etti

Tele 1 sunucusu Musa Özuğurlu, canlı yayın esnasında skandal sözler sarf etti. İşte detaylar...

Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında "Vadedilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır." açıklamasında bulunmuştu.

Erdoğan açıklamasında ayrıca Hatay Yayladağ’daki Suriye sınırından Lübnan sınırının 170 km Türkiye, Lübnan'a arabayla sadece 2,5 saat uzaklıkta olduğunu, Antakya ile Gazze arasının Ankara ile Aydın arası kadar olduğunu kaydetmişti.

"SÖZLERİYLE DALGA GEÇEYİM"

Bu açıklamalara ilişkin Tele 1 yayınında skandal bir olay meydana geldi. Sunucu Musa Özuğurlu, canlı yayında olduğunu unutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yayladağ’daki Suriye sınırından Lübnan sınırı 170 km” sözleri üzerine değindi. Ortaya çıkan kayıtlarda Özuğurlu'nun rejiye; "Bana bir Lübnan, Orta Doğu, Türkiye'nin de olduğu bir harita bulabilir misin? Erdoğan'ın 170 km kaldı sözleriyle bir dalga geçeyim... Lan ne g... bu millet ya" dediği anlar yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.