Çankırı'da trafik kazası: 2 öğrenci hayatını kaybetti

Çankırı'da trafik kazası: 2 öğrenci hayatını kaybetti

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 lise öğrencisi yaşamını yitirdi, 4 arkadaşları yaralandı. Cenazeler gözyaşlarıyla uğurlandı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi Büyükgöl yolu mevkisinde dün akşam meydana gelen kazada, 14 yaşındaki İ.H.Y.'nin kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazada Kurşunlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Osman Arılıkaltı ve 9'ncu sınıf öğrencisi Mehmet Said Gümüştekin hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan T.K. (15), H.E. (14), İ.H.Y. (14) ve M.R.B. (13) ise yaralandı.

Mehmet Said Gümüştekin ve Osman Arılıkaltı'nın cenazeleri Kurşunlu Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Hacı Recep Camisi'ne getirildi. Gümüştekin'in cenaze namazını imam olan babası Abdulkerim Gümüştekin kıldırdı. Cenazeye Kurşunlu Kaymakam Vekili Hüseyin Taha Fidan, Belediye Başkanı Şerafettin Uslu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehmet Said Gümüştekin'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'e gönderildi.

Aynı camide Osman Arılıkaltı için de cenaze namazı kılındı. Arılıkaltı, ailesi, arkadaşları ve öğretmenlerinin gözyaşları arasında Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.