Cani katil Semih Çelik bir de video çekmiş

Cani katil Semih Çelik bir de video çekmiş

19 yaşındaki katil Semih Çelik’in 1 saat arayla işlediği vahşi cinayetlerle ilgili şok detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Cani katil bir de video çekmiş.

İstanbul Fatih’te 19 yaşındaki katil Semih Çelik’in 1 saat arayla işlediği vahşi cinayetlerle ilgili şok detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Cani katil bir de video çekmiş.

İNTİHAR ETMİŞTİ

Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i bir saat içinde katlettikten sonra intihar etmişti.

ÖNCE AYŞENUR’UN BOĞAZINI KESİYOR

Edinilen detaylara göre, sapık katil önce eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürüp boğazını kesti.

6 PARÇAYA AYIRMIŞ

Ardından Fatih'teki okul arkadaşı İkbal Uzuner'in yanına gidiyor. Ve onu da öldürüyor. Kasaplık yaptığı için nizami kesimler yaptığı ileri sürüldü. Katilin genç kızın bedenini 6 parçaya ayırdığı, Edirnekapı surlarına götürdüğü belirtildi.

VİDEO ÇEKMİŞ

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşi bir biçimde öldüren Semih Kılıç'ın, çektiği bir video da ortaya çıktı. Videoda Cani Semih Çelik'in İkbal Uzuner'e "Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini biliyorsun zaten oraları…" dediği duyuluyor.

VAHŞETİ TASARLAMIŞ

Katil Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda odasında bulunan bir defterde karakalem çalışması görüldü. Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem resim olduğu görüldü. Bu çizimlerin Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner'in ölüm şekline çok benzediği değerlendirildi.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.