Çamlıdere ve Doğa Dostları depreme duyarsız kalmadı

Çamlıdere ve Doğa Dostları depreme duyarsız kalmadı

On ili etkilerken deprem bölgelerinde arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Asrın Felaketi diye nitelendirilen depremler için Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği ‘de yardım elini uzattı.

Amatör sporun en büyük dostu Gazeteci Ali Öcal’ın girişimleriyle kurulan Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği , Kahramanmaraş merkezli ve ülkemizi yasa boğan depremler için duyarsız kalmadı. Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Ahmet Tekcan, İlksayfa Gazetesi’ne verdiği röportajda depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

camlidere-internete-manset.jpg

NAKDİ YARDIM KÖMÜR DESTEĞİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Ahmet Tekcan, “Bir yardım kampanyası başlattık. Nakdi yardımları kömüre çevirdik bunu da Kahramanmaraş Elbistan bölgesine gönderdik. Ülkemizi sarsan bu depreme duyarsız kalmayalım dedik ve naçizane 50 bin TL topladık ve kömür desteğinde bulunduk. AFAD ve diğer kuruluşlara yapılan bireysel yardımların yanı sıra dernek olarak bir şeyler yapalım istedik ve bu uzun süreçte yardım kampanyalarımız devam edecek. Ayrıca, yemek dağıtan İnisiyatif Merkezi Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile işbirliğine gitmeyi ve ufak da olsa katkı sunarak yardımlarımızı sürdürmeyi istiyoruz. Tüm yardımların yerine ulaşması ise en büyük amaç.” ifadelerini kullandı.

Mert Dokuzoğlu/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.