Çağrıyı yinelediler: LGBT propagandası çocuk ve aileyi hedef alıyor

Çağrıyı yinelediler: LGBT propagandası çocuk ve aileyi hedef alıyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), LGBT propagandasının çocukları ve aileyi hedef aldığını vurgulayarak, onur yürüyüşlerinin yasaklanması talebini yineledi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), LGBT propagandasının tehlikesini ortaya koyan bir basın açıklaması düzenledi. LGBT propagandalarının yasaklanması talebini dile getirdi.

CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür tarafından yapılan açıklama “En baştan ve altını kalın kalın çizerek söyleyelim; LGBT hareketi, küresel sömürü sisteminin aileyi, milleti ve millî devletleri ortadan kaldırmak amacıyla yarattığı ve kullandığı ideolojik bir araçtır. Bunu biz değil, LGBT’nin kendi ideologları söylüyor” dedi.

İDEOLOGLARIN AĞZINDAN LGBT HAREKETİ

Prof. Oygür, ideologların ağzından hareketi tarif etti:

“Doğal (biyolojik) cinsiyeti reddediyoruz; kadın ve erkek yoktur. Bunlar doğumda bize atanmış cinsiyetlerdir. Cinsiyet biyolojik değildir; cinsiyet toplumsal olarak belirlenir, yani sonsuz cinsel kimlik ve yöneliş vardır. Bu nedenle cinsiyet kelimesi yanlıştır; toplumsal cinsiyet denmelidir. Kadın erkek arasındaki cinselliğin doğal ilişki olduğu anlayışı yıkılmalıdır. Kadının anne, erkeğin baba olduğu geleneksel aile kurumu, insanların cinsiyet özgürlüğünü engelleyen faşist bir kurumdur. Aile kurumu ortadan kalkarsa ‘medeni cinsel özgürlüklerin’ önündeki engeller de kalkar, tabular yıkılır, hatta ensest ve pedofili denen sorunlar da olmaz, bunlar normalleşir.”

LGBT hareketinin fikir babalarınca dillendirilen bu ifadelerin kadın-erkek cinselliğine ve aileye savaş açmanın kanıtı olduğunu vurgulayan Prof. Oygür, “Örgütlü toplumun yapı taşı ailedir. Aile kurumunun ortadan kalkması devletin yıkılmasıyla sonuçlanacaktır,” diye vurguladı. “İşte, kendileri saklamıyorlar; asıl bizler tehlikeyi ne ölçüde kavrayabiliyor ve karşı gelebiliyoruz?” ifadelerini kullandı.

"LGBT, AİLE KURUMUNU YOK ETMEK ÜZERE SAVAŞ ARACIDIR"

LGBT de emperyalizmin, bireyleri cinsiyetlerine kadar kimliksizleştirmek, millî ve manevi değerlerinden soyutlamak ve nihayetinde aile kurumunu ve millî devleti yok etmek üzere kullandığı bir savaş aracı olduğunu vurgulayan Oygür,

“Birçok devlet LGBT ideolojisine karşı harekete geçmiştir. Yasalar çıkararak LGBT örgütlenme ve propagandasını yasaklamışlardır. Avrupa ve ABD halkları da ‘çocuklarımızı ve ailemizi koruyacağız’ sesleriyle LGBT’ye tepki vermeye başlamıştır" diye konuştu.

"ÇOCUKLAR DA ALET EDİLİYOR"

Haziran ayında LGBT hareketinin ‘onur haftası’ eylemleri yapacağına dikkati çeken Oygür, bu eylemlere çocuklarında alet edildiğini vurguladı. Bu eylemlerin ‘onur haftası’ olarak dillendirilmesinin de büyük çelişki olduğunu söyleyen Oygür, "Ülkemizde son birkaç yıldır Valiliklerce yasaklanmakla birlikte, izinsiz yürüyüşler yapıldığı görülmektedir. Bunun önüne geçilmelidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.