Büyükşehir Belediyesi’nden ödüllü sigara bırakma kampanyası

Büyükşehir Belediyesi’nden ödüllü sigara bırakma kampanyası

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sigarayı bırakmayı teşvik etmek için personeline büyük ödüller sundu. Kampanya kapsamında sigarayı bırakan çalışanlara her yıl fazladan 20 gün izin ve çeşitli ödüller verilecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sigara bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak ve sağlıklı bir yaşamı teşvik etmek amacıyla çalışanlarına yönelik “Ödüllü Sigara Bırakma Etkinliği” başlattı. Kampanya kapsamında sigarayı tamamen bırakan personele 3 yıl boyunca yıllık izinlerine ek olarak 20’şer gün ekstra izin verilecek.

"SADECE İZİN DEĞİL, MOTİVASYON DA VAR!"

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu proje kapsamında, sigarayı bırakmak isteyen çalışanlara psikolojik destek, sağlıklı yaşam rehberliği ve düzenli sağlık kontrolleri sunulacak. Süreci başarıyla tamamlayanlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve yöneticilerin de katılacağı özel bir motivasyon yemeğinde onurlandırılacak.

memur-2.jpg

"ÖDÜLLER SAĞLIKLA BİRLİKTE GELİYOR"

Kampanya sonunda sigarayı tamamen bıraktığı tespit edilen çalışanlara; 2025, 2026 ve 2027 yıllarında her yıl 20 gün ekstra izin hakkı, sigarasız yaşam rozeti ve plaketi ve şehir dışı eğitim imkânı sunulacak. Yetkililer, sigara bağımlılığıyla mücadelede toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini ve benzer farkındalık projelerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.