Büyük Atatürk Koşusu nerede yapılacak, hangi yollar kapalı olacak, ne zaman, saat kaçta?

Büyük Atatürk Koşusu nerede yapılacak, hangi yollar kapalı olacak, ne zaman, saat kaçta?

Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık tarihinde Ankara’ya gelişi nedeniyle düzenlenen 87. Büyük Atatürk Koşusunun nerede yapılacağı merak konusu oldu. Peki, Büyük Atatürk Koşusu nerede yapılacak, hangi yollar kapalı olacak, ne zaman, saat kaçta?

87. Atatürk Koşusu’nun Ankara’da yapılacağı açıklandı. İnsanlar koşunun hangi güzergahta yapılacağını ve hangi yolların kapalı olacağını merak ediyor. Peki, Büyük Atatürk Koşusu nerede yapılacak, hangi yollar kapalı olacak, ne zaman, saat kaçta?

BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU NEREDE YAPILACAK?

Atatürk’ün 27 Aralık tarihinde Ankara’ya gelişi sebebiyle koşu düzenlenecek. 87. Atatürk koşusu Ankara’da yapılacak. Yarış Dikmen Keklikpınarı’nda başlayıp Ankara Garı’nda sona erecek. Yarış 2 saat sürecek. Yarışçılar saat 12.20’da Millet Bahçesi, Yaşar Doğu Güreş Salonu karşısından otobüsler ile yarış alanına götürülecek. Yarışmacıların malzemeleri yarış başladıktan sonra bölgeye getirilecek.

BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK?

87’ncisi düzenlenecek olan Büyük Atatürk Koşusu Ankara’da yapılacak. Dikmen Keklikpınarı’nda başlayacak olan yarış Ankara Garı’nın önünde son bulacak. Pazar günü bu istikamette işleri olan vatandaşlar hangi istikametin kapalın olduğunu merak ediyor. Türk Ocağı Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anadolu Meydanı, Ulaştırma Kavşağı, Gar binası güzergahındaki başlangıç ve bitiş noktaları ve bu bölgelere açılan sokak ve caddeler çift yönlü olarak kapalı olacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle organize edilen yarış günü merakla bekleniyor.

buyuk-ataturk-kosusu-nerede-yapilacak-hangi-yollar-kapali-olacak-ne-zaman-saat-kacta1.jpg

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

87’nci Büyük Atatürk Koşusu 25 Aralık 2022 Pazar günü yapılacak. Saat 14.05’te başlayacak yarış Dikmen ile Ankara Gar arasında koşulacak. Yarışmacıların ulaşım imkanları otobüsler ile gerçekleşecek. Yarışmacıların ekipmanları yarış esnasında bölgeye getirilecek. Yarışın bitmesinin ardından yarışmacılara ödülleri taktim edilecek. Büyük Atatürk Koşusu’nu vatandaşlar merakla bekliyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.