Bursa'da korkunç olay! Kediyi öldürüp sahiplerine saldırdılar

Bursa'da korkunç olay! Kediyi öldürüp sahiplerine saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. ile kızı Cansu Y., besledikleri kediyi araba ile ezdikleri için tartıştıkları komşuları Ali A. ve Yurdanur G. tarafından saldırıya uğradı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kedinin ölümüyle başlayan tartışma kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü. Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları ile tartıştı. Tartışmanın ardından anne ve kızı komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından saldırıya uğradı.

Olay, dün kırsal Sungurpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Serpil B. ile kızı Cansu Y.'nin evlerinde besledikleri kedisi, iddiaya göre kapının önüne çıktığı sırada yan komşuları Ali A. tarafından otomobille ezilerek öldürüldü. Anne ve kız ile Ali A. ve kızı Yurdanur G. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, iddiaya göre Serpil B. ile Cansu Y., komşuları tarafından darbedilerek yaralandı. Anne ile kızı, ihbarla olay yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, jandarma Ali A. ile kızı Yurdanur G.'yi gözaltına alındı.

6 KİŞİ SALDIRMIŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı anne ile kızını tedavi gördükleri hastanede ziyaret eden İnegöl Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Grubu Başkanı Şebnem Erkan, "1 ay önce de evleri taşlanmış. Bu insanlar hayvan besledikleri için, gidip dağda taşta değil; kendi bölgelerinden hayvan besledikleri için kendi komşularıyla sorun yaşamışlar. 6 kişi, genç kızımıza saldırmış. Kızımız ve annesinde darp izleri var. Fotoğraflar da elimizde mevcut. Bu davanın yakasında olacağız, takipçisi olacağız. Besleme yapan hayvansever arkadaşlarımız yalnız değil” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.