Burası Sapanca değil Ankara! Hem de şifa dağıtıyor... Mutlaka gidin...

Burası Sapanca değil Ankara! Hem de şifa dağıtıyor... Mutlaka gidin...

Ankaralılar kalabalık şehir merkezinden kaçarak sessiz, sakin ve bahçeli evlerde yaşamayı tercih ediyor. Ankara'da Sapanca'yı aratmayacak bungalov evler başkentlilerin uğrak noktası haline gelmiş durumda.

Ankaralılar kalabalık şehir merkezinden kaçarak sessiz, sakin ve bahçeli evlerde yaşamayı tercih ediyor. Ankara'da Sapanca'yı aratmayacak bungalov evler başkentlilerin uğrak noktası haline gelmiş durumda. Hafta sonlarında vatandaşlar bungalov evler ve müstakil havuzlu villalara tatile odaklanmış durumda.

İşte tam burada Ankara'da da termal havuzlu bungalov evlerde tatil yapmak mümkün. Ayaş'ta bulunan Çelik Termal Butik Otel'in bünyesinde yer alan havuzlu bungalov evler, ortalama sıcaklığı 25-30 derece olan termal suyu ile öne çıkıyor. Her bir bungalov evin önünde özel havuzu bulunuyor ve 4 kişilik bir aile rahatlıkla kalabiliyor. Fiyatları biraz yüksek olsa da kahvaltı dahil olarak günlük 2500 TL'ye kiralanabiliyorlar. Ahşap villalar ise hafta içi 5000 TL, hafta sonu 5500 TL'ye kiralanabiliyor.

TATİLDE BUNGALOV REVAÇTA

Aynı şekilde son yıllarda tatil için müstakil havuzlu villalara rağbette artışın olduğu gözleniyor.

Peki pandemi ve depremlerin ardından rağbetin arttığı müstakil ve özel havuzlu bungalov evlerde tatil imkanının Başkent Ankara’da da bulunduğunu biliyor muydunuz?

zmlszu5hbwu9oda2mtc1mta0-20211022113139.jpg

ANKARA’DA ALANINDA İLK VE TEK

Hem de termal suyu olan havuzlu bungalov evde tatil imkanı Ankara’nın çevre ilçelerinden olan Ayaş’ta bulunuyor.

Ankara Ayaş termal havuzlu bungalov tatil evleriyle ilgili güncel bilgileri sizler için derledik:

Ayaş’ın girişinde; yeşili ile ünlü Hacımemi Mahallesi'ndeki Çelik Termal Butik Otel bünyesinde yer alan havuzlu bungalov evler sayılı sayıda bulunuyor.

Kirazdibi göleti ile aralarında yaklaşık 2 km mesafe olan bungalov tatil evlerinin toplam sayısı 6. Ayrı ayrı etrafları tel çitle çevrilmiş. 200’er metre karelik alanlara sahipler. Her bir bungalov evin önünde özel havuzu var. Havuz suları termal su; ortalama sıcaklığı 25-30 derece. Burası, bu anlamda Ankara’da ilk ve tek termal havuzlu bungalov evler olarak gösteriliyor.

EVLER KAÇ KİŞİLİK?

Ankara Ayaş termal havuzlu bungalov evlerde alt ve üst katta olmak üzere 1’er yatak bulunuyor ve 4 kişilik bir aile rahatlıkla kalabiliyor.

ANKARA BUNGALOV EV FİYATI

Ankara Ayaş havuzlu bungalov ev fiyatı ise biraz cep yakıyor; Haziran 2023 tarihi itibariyle Ayaş havuzlu bungalov ev günlük ücreti 2500 TL. Ayaş havuzlu bungalov ev fiyatı hafta sonu için ise 3000 Türk Lirası. Bu fiyatlara kahvaltı dahil. Temmuz Ağustos’ta fiyatların zamlanabileceği ifade ediliyor.

Yine Ayaş Çelik Termal Butik Otel bünyesinde bungalov evlerin yanında bir de ahşap villa yer alıyor. Ahşap villanın fiyatı ise Haziran 2023 itibariyle hafta içi 5000 TL, hafta sonu 5500 TL.

BUNGALOV EVLERİN ÖZELLİKLERİ

Ayaş Hacımemi Mahallesi’ndeki Çelik Termal Butik Otel bünyesinde hizmet veren termal havuzlu bungalov evlerin özellikleri şöyle:

  • Toplam 6 adet,
  • Her biri iki katlı ve 1’er adet çift kişilik yatak mevcut,
  • Oturma alanında kanepe var,
  • Oda toplamda 60 metre kare,
  • 2+2: 4 kişi kalabilir,
  • Önünde sadece bungalov eve ait 4’e 4 ebatlarında ve 1.40 metre derinliğinde termal havuz bulunuyor,
  • Bungalov evlerin özel bahçe alanı 200 metre kare,
  • Evlerde klima, TV / Netflix, ücretsiz Wifi imkanı var,
  • Ayaş bungalov evlerde WC & duş, mini bar yer alıyor,
  • Özel mangal alanı / barbükü bulunuyor,
  • Bungolov içinde özel şömine de imkanlardan biri,
  • Özel açık alan şöminesi de yer alıyor,
  • Doğa manzaralı,
  • Oda kahvaltı imkanı da var,
  • 0/12 arası yaştaki çocuklar ücretsiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.