Bülent Uygun’dan Emre Mor açıklaması: “İlk ben keşfettim”

Bülent Uygun’dan Emre Mor açıklaması: “İlk ben keşfettim”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın transfer politikasını ve Emre Mor'un olası transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uygun, Emre Mor'u "Messi'nin özelliklerine sahip bir yetenek" olarak nitelendirdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulübün güncel durumu ve transfer politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, öncelikle A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşısında aldığı 3-1'lik galibiyeti tebrik ederek sözlerine başladı.

GEÇ KATILANLAR HAZIRLANDI

Teknik direktör, milli maçlar nedeniyle verilen aranın takımlar için faydalı olduğunu belirtti. Bu süreçte Sivasspor'un da geç katılan transferleri lige hazırladığını aktaran Uygun, "Biz de aramıza 3 ay sonra katılan yaklaşık 5 arkadaşımızın dördünü en azından bu arada hazırladık" dedi.

GAZİANTEP FK MAÇI HAZIRLIKLARI

Uygun, ligde Gaziantep FK ile oynayacakları maçın önemine değindi. "Evimizde Gaziantep FK gibi çok önemli ve güçlü bir takıma karşı maç yapacağız" diyen tecrübeli teknik adam, taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE EMRE MOR

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruya yanıt veren Uygun, yönetime belli isimler verdiğini ve transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Özellikle Emre Mor'un adının Sivasspor ile anılması üzerine Uygun, oyuncuyu övgü dolu sözlerle değerlendirdi. Uygun, "Emre Mor, çok beğendiğim, çok enteresan ve çok yetenekli. Yani bir nevi Messi'nin özelliklerine sahip bir yetenek" dedi.

Uygun, takımın kadro ihtiyaçlarına da değindi. "Biri sağ açık olmak üzere özellikle süratli olması anlamında söylüyorum, bir kenar adamı iki de Türk futbolcu almak zorundayız" diyen teknik direktör, orta saha bölgesinde de alternatif yaratmak zorunda olduklarını vurguladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.