Bülent Uslu'dan Okan Buruk'a sert sözler: "Sen kimsin de hakemi tehdit ediyorsun?"

Bülent Uslu'dan Okan Buruk'a sert sözler: "Sen kimsin de hakemi tehdit ediyorsun?"

Dün oynanan Galatasaray Kasımpaşa mücadelesinin ardından ünlü yorumcu Bülent Uslu'dan Okan Buruk'a sert eleştiri geldi. Uslu, Buruk'a "Sen kimsin de hakemi tehdit ediyorsun?" dedi.

Dün oynanan Galatasaray Kasımpaşa mücadelesinin ardından ünlü yorumcu Bülent Uslu'dan Okan Buruk'a sert eleştiri geldi. Okan Buruk'un aleyhlerine verilen penaltı kararının ardından ekranlara yansıyan "Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!" sözlerine Uslu canlı yayında yanıt verdi. Uslu, Buruk'a "Sen kimsin de hakemi tehdit ediyorsun?" dedi.

ASLAN BİR ANDA YIKILDI

Derbi galibiyetinin ardından müthiş bir ivme yakalaması beklenen Galatasaray'da dün gece işler istenildiği gibi gitmedi. Maça rüya gibi bir başlangıç yapan Aslan'da Osimhen 2, Icardi ise bir gol attı ve durum 3-0'a geldi. Dünya yıldızları ile farkı bir anda 3'e çıkaran Galatasaray'da rüya gibi bir gece yaşanırken ikinci yarıda durum değişti. Kasımpaşa'nın arka arkaya bulduğu gollerin ardından duruma denge geldi. Maç 3-0'dan 3-3'e geldi.

"BİR DAHA BURADA MAÇ YÖNETEMEZ"

Kasımpaşa bu gollerden ikincisini penaltı ile attı. 82'nci dakikada ceza sahası içerisinde Fall'ın çevirdiği top Jakobs'un eline çarptı. VAR'a giden hakem Oğuzhan Çakır penaltıyı verdi. Okan Buruk bu kararın ardından adeta çileden çıktı. VAR kararının ardından Okan Buruk'un "Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!" dediği ekranlara yansıdı.

basliksiz-1.jpg

BÜLENT USLU SERT BİR YANIT VERDİ

Ünlü yorumcu Bülent Uslu katıldığı programda Okan Buruk hakkında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle bu zihniyet çok çirkindir. Okan Buruk'u şiddetle kınıyorum. Okan Buruk sen kimsin de oradaki hakemi tehdit edebiliyorsun? Hakemi baskı altına alamazsın. Sözleşme imzalayalım 10 yıl Galatasaray şampiyon olsun. 2 yıl arka arkaya şampiyon olmuşsun. Şuanda da ligde iyi gidiyorsun. Bütün otoritelerin penaltı dediği pozisyonda hakemi tehdit ediyorsun. Siz her maçı kazanmak zorundaysanız o zaman hiç sahaya çıkmayalım."

basliksiz-1-001.jpg

OKAN HOCA NE DEMİŞTİ?

Okan Buruk ise maç sonunda penaltı pozisyonu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bence penaltı değil. Çünkü havaya zıplıyor, arkası dönük, kolu tam açık değil. Buna penaltı diyecekler, eline çarptığı için penaltı olarak değerlendirecek. VAR’ın çağırması doğru mu değil mi onu bilmiyorum. Oyuncunun tamamen hazır durup, havaya zıplamasını bekliyoruz veya havadan düşerken kollarını tamamen kapatıp düşmesini bekleyeceğiz. Ellini kapatırken yakalıyor, arkası dönük. Bu pozisyonun penaltı olup olmaması tartışılacak bir şey.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.