Bülent Ersoy’dan sanatçı dostlarına: "Cenazeme kimse gelmesin"

Bülent Ersoy’dan sanatçı dostlarına: "Cenazeme kimse gelmesin"

Sanatçı Bülent Ersoy, Antalya'da ağız ve diş bakımı yaptırırken muhabirlerle sohbet etti. Ersoy, cenazesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Antalya'da dişlerine pırlanta taktıracak olan Bülent Ersoy, klinik sahipleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Mekâna girişinde hayranları tarafından alkışlanan Ersoy, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve vefa gösterilmemesi konusunu ele alan Ersoy, "Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim" ifadelerini kullandı.

SEZEN AKSU'YA DESTEK

Sezen Aksu'nun sahnelere dönüşüyle ilgili soruları da yanıtlayan Ersoy, Aksu'nun Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olduğunu belirterek, "Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. İlk konserinde ben en öndeyim. Zangoç gibi" dedi.

SAHNEDE SON ANA KADAR

Ersoy, sahnelere ara vermeyi hiç düşünmediğini vurgulayarak, "Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım," şeklinde konuştu. Sanatçının kararlılığı, hayranları tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.