Bu akşam Kuruluş Osman var mı yok mu? Kuruluş Osman bu akşam kaçta?

Bu akşam Kuruluş Osman var mı yok mu? Kuruluş Osman bu akşam kaçta?

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen tarihi dizisi Kuruluş Osman bu sezonda nefes kesiyor. Başrolüne Burak Özçivit’in hayat verdiği dizinin yeni bölümü ise oldukça merak ediliyor. Peki, bu akşam Kuruluş Osman var mı yok mu? Kuruluş Osman bu akşam kaçta?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından yayınına ara verilen dizinin yeni bölümü oldukça merak ediliyor. İzleyicisi tarafından hasretle beklenen dizinin yeni bölümünde ise neler olacağı merak ediliyor. Depremlerin ardından hayatın durması dizileri de etkilemişti. Yas ilan edildikten sonra 2 haftadır hiçbir dizi yayınlanmıyordu. Peki, bu akşam Kuruluş Osman var mı yok mu? Kuruluş Osman bu akşam kaçta? Sizler için araştırdık.

osman-1.jpg

BU AKŞAM KURULUŞ OSMAN VAR MI?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan depremleriyle sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yayınına ara verilmişti. Yapımcı şirketinin sahibi olan Mehmet Bozdağ’ın dizi ekiplerinin ve araçlarının deprem bölgesine gönderilmesiyle beraber yeni bölüm çekimleri de durmuştu. İki haftadır izleyicisinin dört gözle beklediği dizi ise yine merak konusu olmuş durumda. Bugünün Çarşamba olmasından kaynaklı, insanlar bugün Osman yayınlanacak mı diye merak ediyor. Peki, bu akşam Kuruluş Osman var mı? Bu sorunun cevabı, ATV ekranlarında bu akşam Kuruluş Osman 115. Bölümü ile izleyici karşısında olacak. 115. Bölüm tekrarıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizinin sevenleri yeni bölüm için maalesef biraz daha bekleyecek.

Bedirhan Şahin - gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.