Bruce Willis kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

Bruce Willis kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

Bruce Willis’den kötü haber geldi. Wilss, bir anda dünya gündemine oturdu. “Zor Ölüm” serisinin yıldız ismine bir hastalık teşhisi daha konuldu. Peki, Bruce Willis kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

Bruce Willis’e, 2022 yılında “Afazi hastalığı” teşhisi koyulduktan sonra oyunculuğu bırakmıştı. Bir kez daha kötü haber ile sarsılan Wills’in sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Bruce Willis kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

wils-haberici.jpg

BRUCE WİLLS KİMDİR?

Bruce Willis, 19 Mart 1955’te, Batı Almanya’da dünyaya geldi. Annesi Alman, babası Almanya’da görev yapan bir Amerikan askeriydi. New York’a taşınmalarının ardınsan oyunculukla tanışan Willis, 1985-1989 yılları arasında “Moonlighting” isimli dizisinde David Addison rolüyle ünlendi.

BRUCE WİLLİS’İN HASTALIĞI NE?

Bruce Willis’e son yapılan muayenede “Demans hastalığı” teşhisi konuldu. Demans hastalığı, bellek ve benzeri zihinsel yenek bozukluğudur. Hafıza, düşünme yeteneği, dikkat ve karar alma ile dil ve konuşma merkezindeki konuşmalarla kendini göstermektedir. Demans’a neden olan faktörlerden bir tanesi de alzheimerdır.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.