Böyle nöbet görülmedi! 12 gündür aralıksız hapşırıyor

Böyle nöbet görülmedi! 12 gündür aralıksız hapşırıyor

Batman'da yaşayan Benazir Aydın, 12 gündür devam eden ve tıbbi müdahalelere rağmen durdurulamayan hapşırma nöbetiyle sıra dışı bir durumla karşı karşıya kaldı. Aile, çözüm arayışlarını sürdürse de doktorlar bile çözüm bulamadı.

Batman'da ikamet eden Benazir Aydın'ın hayatı, 12 gün önce başlayan ve halen devam eden olağandışı bir hapşırma nöbetiyle altüst oldu. Aydın'ın yaşadığı bu durum, hem kendisi hem de ailesi için büyük bir endişe kaynağı haline geldi. Sürekli hapşırma, günlük yaşam aktivitelerini ciddi şekilde etkileyerek, Aydın'ın normal hayatını sürdürmesini imkansız hale getirdi. İddiaya göre hastaneye giden Aydın’a doktorlar çare üretemedi ve yalnızca serum takıp geri gönderildi.

batman-2.jpg

TIBBİ MÜDAHALENİN YETERSİZLİĞİ

Aile, Benazir Aydın'ın durumunun ciddiyetini fark eder etmez sağlık kuruluşlarına başvurdu. Ancak hastanede yapılan müdahaleler, soruna kalıcı bir çözüm getirmedi. Sağlık personeli tarafından serum tedavisi uygulandığı, fakat bu müdahalenin hapşırma nöbetini durdurmaya yetmediği belirtildi. Hastaneye yaptıkları ziyaretin ardından eve gönderilen Aydın'ın durumunda herhangi bir iyileşme gözlenmedi.

ÇÖZÜM ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sosyal medyada “BatmanBurada” isimli hesabın paylaştığı video kısa sürede on binler tarafından izlendi. Söz konusu videoda sürekli hapşıran Benazir Aydın ve ailesi, bu olağandışı duruma çözüm bulmak için çabalarını sürdürüyor. Yerel sağlık kuruluşlarından yeterli yardımı alamayan aile, daha kapsamlı tıbbi araştırma ve tedavi seçenekleri için farklı hastanelere başvurmayı planlıyor. Bu sıra dışı vakanın nedenleri ve olası tedavi yöntemleri konusunda uzman görüşlerine ihtiyaç duyuluyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.