Bonservisi belli oldu! Ambarat Fenerbahçe'ye imzayı atacak

Bonservisi belli oldu! Ambarat Fenerbahçe'ye imzayı atacak

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferinde Fiorentina ile anlaşmaya vardı. Faslı orta saha oyuncusu bugün İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferinden elde ettiği geliri değerlendirmek üzere bir hamlede bulundu ve Fiorentina'nın yıldız orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak için mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekip, 28 yaşındaki Amrabat için İtalyan kulübüyle yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardı.

BONSERVİSİ DUYURULDU

Fenerbahçe'nin Amrabat için Fiorentina'ya 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 13 milyon Euro satın alma yükümlülüğü ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Ayrıca, sözleşmede 3 milyon Euro'luk bonus maddesi de yer alacak. Faslı futbolcunun sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

İSTANBUL'A GELİYOR

Amrabat'ın İstanbul'a gelerek transfer sürecini tamamlaması için seyahat ve özel uçuş rezervasyonlarının yapıldığı öğrenildi. 2020 yılında Hellas Verona'dan Fiorentina'ya 19 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer olan Amrabat, geçtiğimiz sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçirdi ve kırmızı şeytanların formasını 30 maçta terletti, ancak skor katkısı yapamadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.