Boğaziçi Mahallesi aile sağlık merkezine kavuşuyor

Boğaziçi Mahallesi aile sağlık merkezine kavuşuyor

Mamak Belediyesi, Boğaziçi Mahallesi’nde bir hizmete daha imza atıyor. Uzun yıllardır yapılması beklenen Aile Sağlık Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Başkan Köse, “Söz verdik yaptık. Sözümüzden daha fazlasını yaptık” dedi.

Mamak Boğaziçi Mahallesi uzun yıllar beklediği Aile Sağlık Merkezi’ne kavuşuyor. Mamak Belediyesi’nin çalışmaları ile hafta sonu temel atma töreni yapılan projede vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldikleri günden bugüne söz verdikleri bütün sözleri gerçekleştirdiklerine vurgu yaparak, ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ düsturu ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Köse, “Görevi devir aldığımız günden bugüne Mamak için söz verdiğimiz her şeyi yapmaya çalıştık. ‘Söz verdik yaptık, söz verdik daha fazlasını yaptık’ diyerek eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Gerek altyapı gerekse üst yapı hizmetlerimizle sosyal ve eser belediyecisini hayata geçirerek vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Üstat Neşet Ertaş diyor ki; ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’ diyor. Bizde bu anlayışla çalışıyoruz” dedi.

384d87e8-067a-456a-8c8b-53c42616a6b7.jpg

“ESERLERİMİZ ANKARA’YA HİTAP EDİYOR”

Göreve geldikleri günden bu güne eser belediyeciliği yaptıklarını söyleyen Başkan Köse, hayata geçirdikleri eserlerin bütün Ankara’ya hitap ettiğini söyledi. Köse, “Boğaziçi Aile Sağlık Merkezi temel atma töreninde nihayet birlikteyiz. Bugünü uzun zamandır bekliyorduk. Mevcut binamızın taşınması ile mahalle halkı özellikle yaşlılarımız çok zorlandılar. Biran evvel bu sağlık merkezini yapalım istedik. Bu konuda ciddi çalışmalarımız oldu. Özellikle pandemi döneminde ihalelerde sorun yaşandı. Açılışımızın tarihinde aksama yaşandı. Bugün Güzel Mamak’ımıza güzel bir eseri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiden mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel Mamak’ımıza ve vatandaşlarımıza eser bırakıyoruz. Özel projelere imza attık. Yaptığımız eserler sadece Mamak için değil bütün Ankara’mıza hitap eden eserler oldu” şeklinde konuştu.

737982cd-988e-4b29-878b-cc582913473e.jpg

“TOPRAK KOKUSUNU ÖZLEYEN GELSİN”

Köse, “Özellikle toprak kokusunu özleyen Mamak’a gelsin dedik şuan pek çok eserimizde bu sloganı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız park ve bahçeler ile Mamak’ımızı bir adım öteye taşıdık. Ankara’da bu tür alanlar çok az ama biz Mamak Belediyesi olarak Mamak’la beraber Ankara’mızı da yeşillendiriyoruz. Allah nasip ederse yaz mevsiminin sonuna doğru Şehit Hamza Sülün Millet Bahçesi’ni de vatandaşlarımıza eser olarak kazandıracağız. Yaptığımız aile bilim ve sanat merkezleri yediden yetmişe bütün halkımıza hitap ediyor ”ifadelerini kullandı.

bf43bfc9-9735-4d28-882e-81c4caeb8911.jpg

“NESLİ İHYA EDİYORUZ”

Şehri mimar ederken nesli de ihya ettiklerini dile getiren Köse, “Şehrin imarına önem verirken bir taraftan da kültür ve sanata da önem veriyoruz. Turgut Cansever diyor ki şehri imar ederken Nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz o nesil inşa ettiğiniz şehri tahrip eder. Bizde Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin geleceğe daha da güvenli hazırlanmaları için gençlerimize hitap eden projelere imza attık. Güzel Mamak’a hizmet için yedi gün yirmi dört saat canla aşkla çalışıyoruz. Bundan sonrada ilk günkü heyecanla gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

fm8dcqexebeyyql.jpg

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

Boğaziçi Aile Sağlık Merkezi’nin tören atma töreninde konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse son olarak şu hususlara dikkat çekti: “Sağlık en önemli konulardan bir tanesi Ülkemiz sağlık anlamında son 20 yılda büyük bir yükseliş yakaladı ve tüm dünyayı geride bırakarak. Sağlık alanında üstün hizmetler yapıldı. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı ile hareket edip pek çok eserimizi insanlarımıza katıyoruz. Çünkü biz Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyoruz.”

ak-parti-mamak-ilce-baskani-sarigol-6-yilda-12-kamu-ihalesi-kazandi-77031.jpg

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYORUZ

Programda konuşan Mamak Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ise: “Mamak’ta belediye başkanımız Murat Köse göreve geldiğinden bu yana çok önemli işler yapıyoruz. Eser ve hizmet halka hizmet hakka hizmet düsturunu ile çalışan Ak Parti belediyelerini Türkiye’nin 4 bir ayanın da görüyoruz. Vatandaşlarımız AK Parti’nin her alanda inşa ettiği ortamı görüyor. Mamak özeline geldiğimizde sayın belediye başkanımız çok önemli işlere imza atıyor. Bu açılış ile beraber Mamak’ımıza değer katmaya devam ediyor ”şeklinde konuştu.

basliksiz-1.jpg

TEŞEKKÜR EDERİZ

Programda gazetemize konuşan, Boğaziçi Mahalle Muhtar Şeref Sipahi , “Belediye başkanımız Sayın Murat Köse, yeni bir aile sağlığı merkezinin sözünü vermişti. Bugün o sözü tutarak mahallemize yeni bir aile sağlık merkezi kazandırıyor. Çalışmalarından dolayı mahalleli olarak teşekkür ederiz” dedi.

Faruk Gökyurt/İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.