Biden seçimden çekildi: Putin'in önceliği Ukrayna

Biden seçimden çekildi: Putin'in önceliği Ukrayna

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın yaklaşan seçimlere kadar adaylıktan çekilme ihtimali hakkında ,"Bu, birçok şeyin değişebileceği uzun bir dönem. Ancak bizim önceliğimiz Ukrayna" dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın yaklaşan seçimlere kadar adaylıktan çekilme ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu. Peskov, seçimlere hala 4 ay olduğunu belirterek, "Bu, birçok şeyin değişebileceği uzun bir dönem" dedi.

2.jpg

ASIL ODAK UKRAYNA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Biden'ı Rusya için öngörülebilir bir aday olarak tercih edebileceğini daha önce ifade ettiğini hatırlatan Peskov, "Seçimlere hala 4 ay var ve bu, birçok şeyin değişebileceği uzun bir dönem. Sabırlı olmak ve bundan sonra ne olacağını dikkatle izlemek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Peskov, Rusya'nın önceliğinin özel askeri operasyonun hedeflerine ulaşmak olduğunu vurgulayarak, ABD'deki seçim sürecinin Rusya'nın hedeflerini etkilemeyeceğini belirtti. Kremlin sözcüsü, gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve sabırlı olmaları gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.