Beylikdüzü belediye başkanı kimdir, hangi partiden, ne dedi?

Beylikdüzü belediye başkanı kimdir, hangi partiden, ne dedi?

Ülkemizi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası, yaraları sarmaya çalışıyoruz. Deprem bölgeyi çok sayıda bürokratlar ve belediye başkanları ziyaret edip desteklerini iletiyor. Peki, Beylikdüzü Belediye başkanı kimdir, ne dedi?

Deprem bölgesini ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı, bölgede açıklamalar yaptı. Vatandaşlarımız merak ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden, ne dedi?

icccc.jpg

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’tır.1972 yılında Trabzon Maçka’da doğdu. 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünü tamamladı. 2019 yılında Cmhuriyet Halk Partisi’nden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmiştir ve yerel halkın güvenini kazanarak görevine devam etmiştir.

ic-haber.jpg

ÇALIK NE DEDİ?

Deprem bölgesine giderek depremzedelere destek çıkan Çalık, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Hatay İskenderun’daki çadır kentimizde vatandaşlarımıza sıcak yemek desteğimizi sürdürürken, güzeller güzeli Elif’le tanıştık. Kendisi gezici kütüphanemizde çizgi film izleyecek, boyama yapacak. Biz, çaresizlikler içinde çare üreten bir milletiz; bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz.”

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.