Beşiktaş'tan Galatasaray planı: Sürpriz isimle sahaya çıkacak

Beşiktaş'tan Galatasaray planı: Sürpriz isimle sahaya çıkacak

Beşiktaş, Süper Lig’in 29. haftasında lider Galatasaray’ı konuk etmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, son dönemdeki iki yenilginin ardından derbi kadrosunda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında lider Galatasaray’ı konuk etmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, son dönemdeki iki yenilginin ardından derbi kadrosunda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer'in, orta sahada değişikliğe gitmesi bekleniyor.

OXLADE-CHAMBERLAİN YEDEK Mİ KALACAK?

Sabah Gazetesi'ne göre, Solskjaer, bu sezon göreve geldikten sonra sıkça şans verdiği Alexander Oxlade-Chamberlain’i Galatasaray derbisinde yedek bırakmayı düşünüyor.

AMİR HADZİAHMETOVİC İLK 11'DE YER ALABİLİR

Beşiktaş’ın deneyimli oyuncusu Amir Hadziahmetovic, orta sahadaki rekabette bir adım önde görünüyor. 28 yaşındaki futbolcu, ara transfer döneminde Çaykur Rizespor’dan geri çağrılmıştı. Şu ana kadar sadece Türkiye Kupası’nda Antalya maçı dışında hiçbir lig karşılaşmasında 11'de yer bulamayan Hadziahmetovic, Galatasaray karşısında bu şansı elde etmek için büyük bir fırsat bekliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.