Beşiktaş’ta Lale Devri bitecek mi? Büyük sorun kapıda!

Beşiktaş’ta Lale Devri bitecek mi? Büyük sorun kapıda!

Trabzonspor maçında yaşanan beraberlik sonrası Beşiktaş'ta yedek oyuncuların performansı tartışma konusu oldu. Teknik direktör Van Bronckhorst'un kulübeden yeterli katkıyı alamaması, yaklaşan Avrupa maçları öncesinde kaygı uyandırdı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta, yedek kulübesinden gelen oyuncuların beklenen etkiyi gösterememesi dikkat çekti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Ernest Muçi, Semih Kılıçsoy, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Onur Bulut ve Salih Uçan'ın performansı, takımın oyun planına istenen katkıyı sağlayamadı.

SEZON BAŞINDAN BERİ SÜREN SORUN

Bu durum, sezon başından beri devam eden bir soruna işaret ediyor. Siyah-beyazlı takımda yedek oyuncuların genel olarak beklentilerin altında kalması, kulübenin derinliği ve yeterliliği konusunda soru işaretleri oluşturuyor. Özellikle son 7 resmi maçta yedeklerden gelen sadece 2 gol, bu endişeleri artırıyor.

AVRUPA LİGİ KAYGISI

Yaklaşan UEFA Avrupa Ligi maçları öncesinde bu durum, Beşiktaş camiasında endişeye yol açıyor. Zorlu Avrupa mücadelelerinde rotasyon ve taze kan ihtiyacının karşılanamaması, takımın hedeflerine ulaşmasında zorluk yaratabilir.

Beşiktaş'ın yaşadığı bir diğer problem ise forvet hattındaki sınırlı seçenekler. Cenk Tosun'la yolların ayrılması ve Jackson Muleka'nın kiralanması sonrası, bu bölgeye sadece Ciro Immobile'nin transfer edilmesi, hücum hattında alternatif eksikliğine neden oldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.