Beşiktaş'ın kanat transferinde üç isim

Beşiktaş'ın kanat transferinde üç isim

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kanat takviyesi için David Neres, Angel Correa ve Armand Lauriente ile görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp, bu transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş Futbol Kulübü, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin gündeminde özellikle sağ kanat bölgesine yapılacak takviye yer alıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yönetimi üç önemli futbolcu ile görüşmelerini devam ettiriyor. Bu isimler arasında Benfica'dan David Neres, Atletico Madrid'den Angel Correa ve Sassuolo'dan Armand Lauriente bulunuyor.

10 MİLYON EURO İSTİYOR

Transferlerin durumu hakkında edinilen bilgilere göre, Sassuolo kulübünün Lauriente için talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedeli, görüşmelerin yavaş ilerlemesine neden oluyor. Beşiktaş yönetiminin bu miktarı düşürmek için çaba gösterdiği belirtiliyor.

İKİ TRANSFER OLUMLU İLERLİYOR

Angel Correa cephesinde, futbolcunun Atletico Madrid'den ayrılmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor. David Neres transferi konusunda ise Benfica ile anlaşma sağlanması durumunda oyuncuyla doğrudan görüşmelerin başlayacağı aktarılıyor.

Öte yandan, Beşiktaş'ın transfer döneminde şimdiye kadar üç önemli transferi gerçekleştirdiği hatırlatıldı. Siyah-beyazlı ekip, Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katarak önemli takviyeler yaptı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.