Beşiktaş'ın kaçırdığı yıldızlar: Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü

Beşiktaş'ın kaçırdığı yıldızlar: Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü kadroya katmak istediğini, ancak yönetim ve teknik ekibin farklı öncelikleri nedeniyle bu transferlerin gerçekleşmediğini açıkladı.

Serkan Reçber, HT Spor'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta görev aldığı dönemde kulübün geleceği için önemli gördüğü iki genç yeteneği transfer etmek istediğini belirtti. Reçber, özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'nün transferini çok istediğini, ancak yönetimin ve teknik ekibin bu isimlere sıcak bakmadığını ifade etti.

YÖNETİM VE TEKNİK EKİP ARASINDAKİ GÖRÜŞ AYRILIĞI

Reçber, yönetime bu transferlerin Beşiktaş'ın geleceği için önemli olduğunu vurguladığını, ancak teknik ekibin genç oyunculara sıcak bakmadığı ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda hareket ettiği gerekçesiyle bu transferlerin gerçekleşmediğini açıkladı. Eski CEO, "Ben, Beşiktaş'ın geleceğine transfer yaparken 5 maç sonra kaybedip görevde olmayacak ya da sezon sonu görevi bırakacak bir teknik adam üzerinden plan yapmam" diyerek, uzun vadeli planlamanın önemine dikkat çekti.

TRANSFERLERİN AKIBETİ

Reçber, özellikle Ferdi Kadıoğlu transferine çok yaklaştıklarını, ancak strateji ve planlama hatası nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirtti. Sonuç olarak, Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu ve hem sportif hem de ekonomik anlamda başarılı olduğunu vurguladı. Orkun Kökçü konusunda ise yönetimin "daha iyisini bulduk" diyerek Muhayyer Oktay'ı tercih ettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.