Beşiktaş'ın hedefinde ‘dünya şampiyonu’ sol bek

Beşiktaş'ın hedefinde ‘dünya şampiyonu’ sol bek

Beşiktaş, sol bek pozisyonu için Arjantin Milli Takımı'nın Dünya Kupası şampiyonu oyuncusu Nicolas Tagliafico'yu gündemine aldı. Lyon forması giyen 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, Masuaku'nun yerine düşünülüyor.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, sol bek pozisyonu için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Lyon'da forma giyen Arjantinli sol bek Nicolas Tagliafico'yu transfer listesine aldı. Kulübün, mevcut sol beki Masuaku ile yollarını ayırmayı planladığı ve bu pozisyonu Tagliafico ile doldurmak istediği belirtiliyor.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO

31 yaşındaki Tagliafico, kariyerindeki en büyük başarıyı 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayarak elde etti. Deneyimli savunmacının piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor ve Lyon ile sadece 1 yıllık sözleşmesi kaldığı biliniyor.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Lyon formasıyla 31 maça çıkan Tagliafico, bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 2 asist yaparak etkili bir performans sergiledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.