Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy kararı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, genç yıldız Semih Kılıçsoy'un takımda kalması konusunda ısrarcı davranıyor. Hollandalı teknik adam, yönetimden oyuncuyu her koşulda elde tutmalarını istedi.

Beşiktaş'ın yeni sezон hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un genç yetenek Semih Kılıçsoy hakkında önemli bir karar aldığı bildirildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, EURO 2024 sonrası iznini kısa keserek takıma erken katılan Semih Kılıçsoy, performansıyla Hollandalı teknik direktörü etkilemeyi başardı. Van Bronckhorst'un, Semih'in yeteneklerinden etkilendiği ve oyuncunun takımda kalmasını kesin bir dille istediği belirtildi.

"SEMİH BU KULÜBÜN GELECEĞİ"

Haberde, Van Bronckhorst'un yönetimle yaptığı görüşmede, "Semih bu kulübün geleceği ve oyun planımda önemli bir yeri var. 30 milyon euro da verseler satmayın." dediği iddia edildi.

Öte yandan, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maçta görev alan Semih Kılıçsoy, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp 3 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.