Beşiktaş, Kayserispor maçında "fabrika ayarlarına" dönüyor

Beşiktaş, Kayserispor maçında "fabrika ayarlarına" dönüyor

Ajax karşısında alınan 4-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Beşiktaş, Süper Lig'deki Kayserispor maçı öncesi radikal değişikliklerle sahaya çıkacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, dizilişi değiştirip bazı oyuncuları yedeğe çekecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax karşısında aldığı 4-0'lık yenilgi sonrası toparlanma peşinde. Yarın oynanacak Kayserispor maçı öncesinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın taktiksel planlarında değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Hollandalı teknik adam, bu mağlubiyetin ardından takımı "fabrika ayarlarına" döndürme kararı aldı.

RAFA SİLVA KENDİ BÖLGESİNE GEÇİYOR

4-3-3 dizilişi yerine takımı 4-2-3-1 düzeniyle sahaya sürecek olan Van Bronckhorst, Rafa Silva'yı kanattan 10 numara pozisyonuna çekmeyi planlıyor. Ayrıca, orta sahada Gedson Fernandes'e yeniden merkezde görev vermesi bekleniyor. Mustafa Hekimoğlu ve performansıyla eleştirilen Jean Onana'nın ise yedekte olacağı kaydedildi. Forvette ise Ciro Immobile'nin sahada olması öngörülüyor.

SEMİH YENİDEN SOL KANATA

Son üç maçtır kulübede bekleyen Semih, yüksek ihtimalle sol kanatta görev alacak. Al Musrati'nin sakatlığı nedeniyle Gedson’un yanında oynayacak oyuncu için ise Salih Uçan, Ndour ve Joao Mario arasında bir tercih yapılacak.

Öte yandan, Arthur Masuaku'nun cezası nedeniyle, sol bekte Emirhan Topçu'nun forma giyeceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.