Beşiktaş, Galatasaray'ın hedefi Zalewski'nin peşinde

Beşiktaş, Galatasaray'ın hedefi Zalewski'nin peşinde

Roma'da kadro dışı kalan Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alıyor. Daha önce Galatasaray'ın da ilgilendiği 22 yaşındaki oyuncu için siyah-beyazlılar harekete geçti.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın gündeminde olan ancak transfer edilemeyen Nicola Zalewski, şimdi de Beşiktaş'ın radarına girdi. Roma ile sözleşme yenilemeyen ve İtalyan kulübünde kadro dışı kalan Polonyalı futbolcu için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi.

Sözcü gazetesinin haberine göre, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da 22 yaşındaki oyuncunun transferine onay verdiği belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER PLANI

Beşiktaş yönetiminin, Zalewski ile ocak ayında gelecek sezon için ön protokol imzalamayı planladığı öne sürülüyor. Ancak haberde, Roma'nın düşük bir bonservis bedeli talep etmesi durumunda transferin devre arasında gerçekleşebileceği de vurgulanıyor. Bu sezon Serie A'da sadece 4 maçta 212 dakika süre alan Zalewski'nin, kariyerine yeni bir yön vermek istediği düşünülüyor.

GALATASARAY'IN ESKİ HEDEFİ

Öte yandan, Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Zalewski için yoğun çaba harcadığı ancak transferi sonuçlandıramadığı hatırlatılıyor. Sarı-kırmızılılar, Polonyalı futbolcuyu kadrosuna katamamış ve alternatif olarak Roland Sallai'yi transfer etmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.