Beşiktaş, Eyüpspor ile galibiyet serisi için sahaya çıkıyor

Beşiktaş, Eyüpspor ile galibiyet serisi için sahaya çıkıyor

Süper Lig'de Trabzonspor ile berabere kalarak puan kaybeden Beşiktaş, Pazar günü konuk edeceği Eyüpspor'u mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak bu sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, hafta sonu Eyüpspor ile karşılaşarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı amaçlıyor.

İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK OLACAK

Sabah gazetesine göre; pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde Beşiktaş, hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ilk 11'de değişiklik yapmayı planlıyor. Milot Rashica'nın yerine Semih Kılıçsoy'un maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Trabzonspor karşısında yedek kalan Kılıçsoy, bu sezon 6 maçta 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Diğer yandan, kanatta Joao Mario'nun maça başlamasına kesin gözüyle bakıldığı ifade ediliyor. Mario, Beşiktaş ile ilk maçına Trabzonspor karşısında çıkmıştı. Milot Rashica ise 7 karşılaşmada 3 asistle dikkat çekmişti. Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Can Keleş ise henüz Süper Lig'de forma şansı bulamadı, sadece Avrupa Ligi elemelerinde sahada yer aldı.

BEŞİKTAŞ-EYÜPSPOR MAÇI BİLGİLERİ

  • Tarih: 22 Eylül Pazar
  • Saat: 20.00
  • Stadyum: Tüpraş Stadyumu
  • Hakem: Zorbay Küçük

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.