Benim Hocam ve ABB’den öğrencilere destek yoğun ilgi görüyor

Benim Hocam ve ABB’den öğrencilere destek yoğun ilgi görüyor

Büyükşehir Belediyesi ile Benim Hocam tarafından düzenlenen KPSS Kampı’na öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 4 bin 500 kişilik salon neredeyse tamamen doluyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Benim Hocam tarafından düzenlenen KPSS Kampı’na öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda 25-30 Mayıs Genel Yetenek-Genel Kültür, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri olarak düzenlenen kampın ilk aşamasında salon doldu taştı. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen etkinlik 4 bin 500 kişilik salonda yapılırken sadece kör noktada kalan yerlerin boş kaldığı görüldü. Etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler, yer bulmak için sabah erken saatlerde geldiklerini ifade etti.

mert-1.jpg

İLGİ YOĞUN OLDU

Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla pek çok proje yürütüyor. Sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılayan ve çeşitli hazırlık sınavları düzenleyen belediye, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek öğrenciler için eğitim kampı düzenliyor. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen kampa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Salonda bulunan koltukların neredeyse tamamının dolduğu ve yer kalmayan öğrencilerin salona giriş koridorlarında sandalyelere oturdukları görüldü.

mert-2.jpg

YER BULMAK ZORLAŞIYOR

Yaklaşık 4 bin 500 kişilik olan salonda sadece kör noktada kalan koltuklar boş kalıyor. Neredeyse tamamı dolu olan salonda yer bulmak oldukça zorlaşıyor. KPSS kampına katılmak isteyenler sabahın erken saatlerinde gelerek yer bulabiliyor. Her gün 09.00’da başlayan program akşam 18.00’da son buluyor. Bazı öğrenciler yaşanan yoğunluk nedeniyle sabah 07.00’da gelerek yer bulabildiklerini belirtiyor.

mert-3.jpg

ABB’DEN ÖĞRENCİLERE İKRAM

Sınava hazırlanan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi mobil ikram araçları gün içinde devamlı olarak çorba dağıtıyor. Etkinliğin düzenlendiği salonda bulunan BELPA Kafe sayesinde de öğrenciler istedikleri ürünleri uygun fiyatlarla alabiliyor. Aynı zamanda etkinlik alanında Benim Hocam’a ait kaynak kitapları satılarak dileyenlerin uygun fiyata yararlanması sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.