Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Analizi: "Hız ve mesafe konusunda eksikler var"

Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Analizi: "Hız ve mesafe konusunda eksikler var"

Eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise karşısındaki 2-1'lik galibiyetini değerlendirdi. Belözoğlu, takımın arzusunu ve stadyum atmosferini övse de, oyun hızı konusunda eleştirilerde bulundu.

Emre Belözoğlu, NutSpor Youtube kanalında yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin stadyum atmosferini övdü. "Stadın enerjisi çok iyiydi" diyen Belözoğlu, sosyal medyadaki olumsuz algının aksine, taraftarların desteğinden memnun kaldığını belirtti. Ayrıca takımın iştahı ve arzusu konusunda bir problem görmediğini, bu durumun derbi maçı için de geçerli olduğunu vurguladı.

Belözoğlu, Fenerbahçe'nin oyun stiline dair bazı eksikliklere dikkat çekti:

"Fenerbahçe'nin topla beraber hızlanması, rakibin topa sahip olduğu süreçlerde o mesafeyi daraltıp beraber hareket etme hızının biraz problemli olduğunu görüyorum" dedi. Bu konuda Galatasaray'ı örnek gösteren Belözoğlu, Fenerbahçe'nin bu alanda gelişmesi gerektiğini vurguladı.

SZYMANSKİ'Yİ ÖRNEK VERDİ

Belözoğlu, genç oyuncuların gelişim sürecine de değindi. Özellikle Szymanski'yi örnek vererek, bazı oyuncuların tekrar ederek gelişebileceğini belirtti. "Szymanski de biraz daha tekrar ederek gelişebilecek bir oyuncu görüntüsü veriyor bana" diyerek genç oyuncunun potansiyeline işaret etti.

MOURİNHO YORUMU

Son olarak, Belözoğlu Jose Mourinho'nun medyadaki tutumunu değerlendirdi. "Mourinho'nun polemikten çıkmamasını stratejik buluyorum" diyerek tecrübeli teknik adamın medya stratejisine dikkat çekti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.