Belediyelerden Milli Takım'a tebrik yağdı

Belediyelerden Milli Takım'a tebrik yağdı

Türkiye'nin Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'ten elenmesinin ardından belediyelerden oynadığı futbolla gönülleri fetheden Milli Takım'a tebrik mesajı yağdı.

Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'e veda etti. Ankaralılar, heyecan dolu mücadeleyi Başkentin birçok noktasında kurulan dev ekranlardan seyretti. Belediyeler, maçın ardından Milli Takım için tebrik mesajları paylaştı. İşte o paylaşımlar...

mesut.png

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan: Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca bizler için canlarını dişlerine takıp mücadele eden Milli Takımımızı canı gönülden kutluyorum. Mükemmel mücadeleydi #BizimÇocuklar. Sizlerle gurur duyuyorum.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Teşekkürler #BizimÇocuklar. Yaşattığınız gurur ve heyecan, gösterdiğiniz mücadele ve azim ile gönüllerimizin şampiyonusunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz #MilliTakım.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan: "Azminiz, mücadeleniz ve yaşattığınız heyecan için teşekkürler #BizimÇocuklar. Sizlerle gurur duyuyoruz."

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya: Bize bu eşsiz duyguları yaşatan, 85 milyonu birleştiren evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler bizim şampiyonumuzsunuz. Tebrikler #BizimÇocuklar, Tebrikler Türkiye. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Bizlere yaşattığınız gurur ve her şey için teşekkürler #BizimCocuklar.

mamak.png

Mamak Belediyesi: Sergilediğin müthiş mücadele ve yaşattığın heyecan için; Teşekkürler #BizimÇocuklar. Sonuç ne olursa olsun, sizinle gurur duyuyoruz.

Çankaya Belediyesi: Her şey için teşekkürler #BizimÇocuklar. Mücadelenizle gurur duyuyoruz.

Güdül Belediyesi: Bize yaşattığınız bu güzel heyecan ve gurur için teşekkürler #BizimÇocuklar

Şereflikoçhisar Belediyesi: Teşekkürler #BizimÇocuklar; Yenseniz de, yenilseniz de hep beraberiz. Ne mutlu Türk'üm diyene! A Milli Futbol Takımımıza, bizlere yaşattığı heyecan için teşekkür ediyoruz.

Kalecik Belediyesi: Teşekkürler #BizimÇocuklar. Avrupa Futbol Şampiyonasında Çeyrek Finale kadar yükselerek ülkemize yaşattığı heyecan ve gururdan dolayı tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Kahramankazan Belediyesi: Canınız sağ olsun! #BizimÇocuklar. Bizlere yaşattığınız heyecan, mutluluk ve gurur için sonsuz teşekkürler. Yensen de yenilsen de kalbimiz hep seninle Türkiye…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.