Belediye Başkanı ifadeye çağırıldı

Belediye Başkanı ifadeye çağırıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Irak uyruklu bir kişiye iş yeri açması için ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırıldı.

Afyonkarahisar Valiliği, ''Irak uyruklu bir kişinin evraklarının tam olmasına rağmen ruhsat vermediği'' gerekçesiyle Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ifadeye çağırdı.

Afyonkarahisar Valiliği'nin, ''Irak uyruklu bir kişinin spor salonu açma talebi ile ilgili belediyenin istediği gerekli evrakları hazırlayıp tamamladığı ancak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ruhsat vermediği'' iddiası üzerine ifadesini istediği bildirildi.

"MÜRACATI YOK"

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Köksal, söz konusu şahsın belediyeye herhangi bir ruhsat müracatı olmadığını kaydetti.

Halk TV yayınında konuşan Köksal, belediyeye yabancı uyruklu değil sadece bir Türk vatandaşının ruhsat için başvuruda bulunduğunu, aykırılık nedeniyle bu kişiye ruhsat verilmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.