Başkent’te nostalji rüzgarı: "Yıldızların altında Yeşilçam geceleri"

Başkent’te nostalji rüzgarı: "Yıldızların altında Yeşilçam geceleri"

Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlediği açık hava sinema etkinliğiyle, Yeşilçam klasiklerini başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" adlı etkinlikle, Türk sinemasının unutulmaz filmlerini açık havada izleyicilerle buluşturuyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlik, nostaljik bir atmosfer yaratarak büyük ilgi görüyor. Etkinlik, sadece bir film gösterimi olmanın ötesinde, Türk sinemasının değerli yapıtlarını gelecek nesillere aktarma misyonu da taşıyor. Yeşilçam'ın büyülü dünyası, açık hava sinemasının keyfiyle birleşerek unutulmaz anlar yaşatıyor.

yesilcam-1.jpg

ÜCRETSİZ İKRAMLAR

ABB, etkinliğe katılan vatandaşlara "Sandalyeni al gel" çağrısında bulunurken, sinema keyfini tamamlayıcı ikramlarda da bulunuyor. Patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz gibi klasik sinema atıştırmalıkları, katılımcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

"Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri", Başkentlileri bir araya getirerek topluluk ruhunu güçlendirirken, aynı zamanda geçmişe dönük bir yolculuk imkânı sunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.