2023 Başkent Optik Fuarı nerede, ne zaman yapılacak?

2023 Başkent Optik Fuarı nerede, ne zaman yapılacak?

Geleneksel hale gelen ve Türkiye’nin dört bir tarafından optik mağaza sahipleri ve optisyenlerin katılımıyla sektöre yön veren Başkent Optik Fuarı merakla bekleniyor. Peki, 2023 Başkent Optik Fuarı nerede, ne zaman yapılacak?

Özel indirimlerle fuar deneyiminin bir üst seviyeye ulaştırılmaya çalışılacağı Başkent Optik Fuarı geçen yıl Mart ayında düzenlenmişti. Optik sektörünün önde gelen firmalarının yer alacağı fuar vatandaşların da ilgisini çekiyor. Peki, Başkent Optik Fuarı nerede, ne zaman yapılacak? İşte cevabı:

2023-baskent-optik-fuari-nerede-ne-zaman-yapilacak-2.jpg

BAŞKENT OPTİK FUARI NEREDE NE ZAMAN?

Geçtiğimiz sene 11-12-13 Mart tarihlerinde düzenlenen Başkent Optik Fuarı, 2023 yılında 16-17-18-19 Mart tarihleri arasında Ankara ANFA Altınpark EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin şartlarını bünyesinde bulunduran ve Fuar Yetki Belgesine sahip Başkent Global Optik Fuarcılık Hizmetleri firması tarafından organize edilecek fuarda, üretici ve toptancılar bir araya gelecek.

2023-baskent-optik-fuari-nerede-ne-zaman-yapilacak-3.jpg

İNDİRİMLER VE ÇEKİLİŞ FIRSATLARI

Başkent Optik Fuarı’nda bu sene sürpriz çekiliş fırsatları ve fuara özel indirimlerle fuar deneyimi bir üst seviyeye ulaştırılmaya çalışılacak. Geçen sene düzenlenen fuara sadece sektör çalışanları katılabilmiş, firma sayısı ise bir önceki seneye göre iki kat artmıştı ve tek katta düzenlenen etkinlik için teras katı da kullanıma açılmıştı. Fuara katılmak isteyen firmalar [email protected] adresinden başvuruları gerçekleştirebilirler.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.